Trustpilot

Kunstige planter

Oprettet d.

Indretning med planter: Skab grønne oaser af liv indenfor som giver glæde.

 

Derfor elsker jeg kunstige træer, fordi de holder evigt og de behøves ikke vand. Hjemme hos mig har vi kunstige træer fordi de smukke og de ligner ægte træer. Endnu bedre holder de kunstige træer evigt og kan stå alle steder. Jeg bor selv i et hus med kæmpe vinduer fra gulv til loft og her står solen ind igennem vinduerne så mine træer aldrig holder så længe. Jeg savnede at jeg ikke skulle tænke på hvilket hjørne jeg skulle sætte mine træer i så derfor fik vi kunstige træer og jeg ELSKER DEM! 

 

Grønt er godt for øjnene, siger man. Den grønne farve har en beroligende effekt på os, og ved at trække naturen ind i vores boliger får vi både noget smukt at kigge på og den beroligende effekt den giver. 

 

Et godt tip sæt en grøn plante i jeres soveværelse det giver en bedre nattesøvn og skaber ro. 

 

 

 

 

Kunstige træer udenfor? 

Herhjemme har jeg et smukt kunstig oliventræ på vores ene altan, det står så flot og holder sig altid pænt. Kan man ikke se det er kunstig? Nej det er super flot og ser ægte ud. Skaber hygge som ikke kræver vand og holder evigt. Derfor er de kunstige træer også til at finde på min altan, fordi solen altid står på og alting dør derude. En altan kræver også smukke træer og blomster hvorfor ikke spare tid og kræfter på vand, når man kan købe et smukt kunstig træ? Til at starte med var jeg meget modstander af kunstige træer og sagde nej tak jeg vil kun have ægte. Men jeg fik et andet syn på det da jeg fandt de helt rigtige. Der findes mange kunstige træer og blomster med langt imellem de pæne som ser ægte ud. Derfor har det taget mig længe før jeg fandt dem jeg sælger på webshoppen da jeg kun ønsker at sælge noget jeg selv synes er pænt at kigge på.

 

 

 

 

Både Strelitzia og oliventræet kan købes online.

https://by-a.dk/shop/35-kunstige-blomstertraeer/

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar