Trustpilot

Returnering og ombytning

VIGTIGT: LÆS DETTE FØR DU SENDER EN VARE RETUR TIL OMBYTNING ELLER REKLAMATION.

Returnering og ombytning

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Benyt standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Vi anbefaler, at du ALTID sender med GLS. Man SKAL sende returpakken direkte til vores adresse. Benyt vores returlabel ved at købe den til 55,-  

Du kan sende en mail til info@by-a.dk

Hvis du har brug for hjælp. 


Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Omkostningerne til returnering skal du selv betale, dette gælder også hvis du nægter at modtage varen, og den derfor sendes retur. Hvis du har købt flere varer hos os har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 Fragtomkostning ved uafhentet pakke i pakkeshop er 88,- 

 

Hvis din ordre er pakket, og du fortryder inden pakken bliver afsendt fra vores lager, så fratrækker vi 10,- for spildt emballage / miljø omkostninger.
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen, og vi modtager derfor ikke returpakker adresseret til en pakkeshop. Varer som sendes retur, skal sendes i den originale embalage, og pakket så vidt muligt som de blev modtaget.

 

Varen sendes retur til:

By-A

Højvangen 6

3480 Fredensborg 

Danmark

 

OBS! Vi tager ikke bestillings varer retur, eller special producerede varer retur. Ej heller varer som bærer personligt præg eller har fået f.eks. indgravering eller andet personligt design. Møbler tages ikke retur. Gulvtæpper tages ikke retur. 

Varer hvor forseglingen er brudt tages heller ikke retur, dette inkluderer f.eks. gulvtæpper, cremer, lotions, sæber osv.
 

 
Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve / behandle varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. 

 

Varen må ikke:

Være brugt, men kun prøvet som i fysisk butik

Må ikke lugte af sved, vaskemiddel, røg mm.

Tagget må ikke være taget af eller ødelagt

Der må ikke være hunde/katte hår eller lignende

Der må ikke være huller eller andet slid, der viser, at varen har være i brug

Sko må ikke være prøvet eller gået med udendørs

 

Hvis varen er brugt udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi varen som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til By-A at vurdere varens stand ved retur modtagelse.


 
Tilbagebetaling af købsbeløbet


Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Ombytning

Ønsker du en anden størrelse, eller en anden vare skal der lægges en ny ordre online, da vi ikke kan garantere, at varen stadig vil være på lager til den tid vi får din pakke retur.  
Du kan bytte din vare inden for 14 dage. Ved ombytning hos By-A.dk skal du lave en ny ordre og sende den gamle ordre retur. 

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Der er ikke 
 
Vi ønsker altid en fair behandling for vores kunder og derfor gør vi os umage med behandling af reklamationer.

Kontakt os på e-mail info@by-a.dk med ordre nr, billeder af varen hvor man tydeligt kan se fejlen samt beskrivelse af dette. 

 

Reklamationsret for strømpebukser/strømper 

Da nylon strømpebukser er under sarte produkter, kan vi desværre ikke tage produkter retur, der har været åbnet. Årsagen til dette er, at værdiforringelsen ved brudt emballage er 100%, hvilket betyder at vi ikke kan gensælge produkterne.

Dette er også en sikkerhed for dig som kunde, at de produkter du modtager er helt nye og ikke har været åbnet/prøvet af andre.

Det vil sige man heller ikke kan prøve dem først. 

Der er ikke reklamationsret på knapper, pailletter, sten, kæder, perler, og lign.
Nylon strømper/strømpebukser og lignede sarte materialer er der desværre heller ikke reklamationsret på.

 

Pleje af møbler med laminat

Papirlaminater/MDF kan have følsomme materialer nedenunder, såsom fiberplader. Derfor er det vigtigt ikke at få møblet vådt, da det kan skade kernen af ​​produktet og laminaten kan gå fra. Til daglig vedligeholdelse skal du bruge en blød og tør klud, helst lavet af mikrofiber, til at rengøre møblerne. Hvis du spilder vand på det skal du skynde dig at tørre det af så vandet ikke sure sig ned i bordet og ødelægger det! Hvis der ligger vand kan lamianten løfte sig. 

 

Returingsformular, print og læg den i din retur pakke

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortrydelsesformular (ret til og gem som PDF)